Zoals jullie ondertussen wel merken aan alle versoepelingen die gepland staan , zijn wij beetje bij beetje de strijd tegen dit monsterlijke virus aan het winnen. Dankzij de geplande versoepelingen kunnen de judotrainingen opnieuw opgestart worden voor ALLE leeftijden met een minimum aan opgelegde beperkingen.

Hierbij hebben wij als club gekozen om de jeugdwerking van de club voor de maand juni ten volle op te starten zonder beperkingen in het aantal leden.
Voor de volwassen groep zal pas overgegaan kunnen worden tot een opstart vanaf september 2021.

Kleedkamers en douches zullen in eerste instantie nog niet open mogen, tevens vragen wij aan onze jongere judoka’s om slechts één ouder mee te nemen naar de training, dit om te vermijden dat er een te grote supportersgroep naast de tatami staat.

Mondmaskers zijn verplicht naast de mat om ook hier de kans op besmetting zo laag als mogelijk te houden. Wie zich niet goed voelt, of symptomen van het virus vertoont, gelieve jezelf en de mede-judokas te beschermen en thuis te blijven.

Verder willen wij jullie met open armen ontvangen en samen genieten van de heropstart van de trainingen. Voor de maanden juli en augustus zijn jullie tevens welkom op onze allom bekende buitentraining. Deze vindt plaats elke woensdag tussen 19:00 en 21u00. Hier zullen verschillende sporten aan bod komen om de conditie op een leuke manier aan te scherpen voor het volgend seizoen.

Indien jullie vragen hebben, twijfel niet ons te contacteren.